BAŞKAN CANDAN YÜCEER'İN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN CANDAN YÜCEER

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer Gaziler Günü'nü kutladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Candan Başkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin huzuru ve güvenliği için canlarını hiçe sayarak mücadele eden gazilerimiz, tarihimizin en kıymetli kahramanlarıdır. 19 Eylül Gaziler Günü, milletimizin bu kahramanlara duyduğu derin minnetin bir ifadesidir. Gazilerimiz, sadece geçmişimizin değil, aynı zamanda bugünümüzün ve yarınımızın da en güçlü teminatıdır.

Bizlere düşen görev, onların fedakârlıklarını asla unutmamak, gazilerimize layık oldukları değeri her zaman vermek ve onların yanında olmaktır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, gazilerimizin hak ettikleri saygıyı ve desteği görmek adına üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Türk milleti, tarih boyunca vatanına, bayrağına ve bağımsızlığına canı pahasına sahip çıkmış, bu uğurda destanlar yazmıştır. Bugün özgür bir şekilde yaşamamızı sağlayan gazilerimiz, bu destanların yaşayan sembolleridir. Milletimiz, gazilerimizin şanlı mücadelesini ve kahramanlıklarını asla unutmayacak, onlara olan minnetini daima yüreğinde taşıyacaktır.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, hayatını kaybeden kahramanlarımızı rahmetle yad ediyorum. Bu vesileyle gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”



YAŞADIĞIMIZ BİR VATANIMIZ VARSA BUNU GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

TEKİRDAĞ’DA KIBRIS GAZİSİ GAZİLER GÜNÜ’NDE VEFAT ETTİ

TEKİRDAĞ’DA ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON: 143 KİŞİ YAKALANDI

BÜYÜKŞEHİRLE HAREKETE GEÇ

KAYMAKAM GÜNLÜ YILLIK İZNE AYRILDI