BAŞKAN ASLAN’IN SÖYLEDİĞİ TRANSFER TAMAMLANDI

BAŞKAN ASLAN’IN SÖYLEDİĞİ TRANSFER TAMAMLANDI

Önceki gün 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Yiğit Aslan’ın, bir futbolcuyla daha prensip anlaşması yaptıklarını açıkladığı futbolcu Fatih Mahmut Çepoğlu transfer edildi.

Ligin ilk yarısını lider tamamlayan 1911 Çerkezköyspor, devre arasında dördüncü futbolcuyu da transfer etti. 1911 son olarak sağ ve sol kanatta oynayabilen Fatih Mahmut Çepoğlu, kadroya kattı.  

Antalya kampı öncesinde üç futbolcu kadrosuna katan 1911 Çerkezköyspor, dördüncü futbolcuyu da transfer etti. Önceki gün Trakya Flaş Haber’e açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, takımda kadro derinliği için bir oyuncu daha transfer edeceklerini belirterek, prensip anlaşmasına vardıklarını söylediği kanatlarda oynayan Fatih Mahmut Çepoğlu’nun bonservis sorununu da çözdü. Transferi gerçekleştirilen Trabzon Çayırbaşıspor’un oyuncusu Fatih Mahmut Çepoğlu, bugün Çerkezköy’e gelerek takıma katıldı.

TAKIM TOPLANDI

Bu arada, İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı yüzünden Antalya kampının ardından verilen izin sonrası Çerkezköy’e dönemeyen futbolcu ve teknik heyetin dönüşü bir gün gecikmeli gerçekleşti. Bugün Çerkezköy’de toplanan 1911’li futbolcular, öğleden sonra ter idmanı yaptı. 1911 Çerkezköyspor, yarından itibaren günde çift idmanla ligin ikinci yarısı için hazırlıklarına devam edecek.



KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI