BAŞKAN ASLAN KESENİN AĞZINI AÇTI!

BAŞKAN ASLAN KESENİN AĞZINI AÇTI!

Önce Babaeskispor ardından da Tekirdağspor ile üç günde iki önemli maça çıkacak olan 1911 Çerkezköyspor’un Başkanı Murat Yiğit Aslan, futbolculara primlerini antrenman sonrası açıkladı!

Hafta sonunda Babeskispor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra çarşamba günü de Tekirdağspor ile oynayacak 1911 Çerkezköyspor’un Başkanı Murat Yiğit Aslan, kesinin ağzını açtı! Daha önce görülmeyen maç primlerini açıklayan Başkan Aslan, “Kazanın alın primlerinizi, size prim vermekten mutlu oluyorum.” dedi.

BAŞKANDAN PRİM DOPİNGİ

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor, kritik iki maç oynayacak. Pazar günü Babaeskispor ile deplasmanda karşılaşacak olan 1911 Çerkezköyspor, dönüşte de Çarşamba günü kendi sahasında Tekirdağspor ile erteleme maçına çıkacak. Şampiyonluk yolunda önemli iki maç öncesinde takımın son antrenmanını baştan sona izleyen Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, oyunculara prim dopingi yaptı.

SON ANTRENMANINI YAPTI

Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde bugünkü antrenmanını Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor, taktik ağırlıklı çalıştı. Birbuçuk saat süren antrenmanda futbolcularına şut ve gol çalışması yaptıran Teknik Patron Yahya Aydın, kanat atakları üzerinde de durdu. Yarın ter idmanı yapacak olan 1911 Çerkezköyspor, Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda oynayacağı Babaeskispor maçı için kampa girecek.

SİZE PRİM VERMEKTEN MUTLU OLUYORUM

Haftanın son antrenmanında takımı yalnız bırakmayan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Yiğit Aslan, Babaeskispor ve Tekirdağspor maçlarının primlerini de açıkladı. Antrenmanı sonuna kadar izleyen Başkan Aslan’ın açıkladığı yüksek primler oyuncuların yorgunluğunu aldı. Başkan Aslan, “Babaeskispor’u yenin gelin priminizi alın. Tekirdağspor’u yenin priminizi alın. Kazanın alın, daha ne olsun. Ben size prim vermekten mutlu oluyorum. Siz yeter ki kazanın.” ifadelerini kullandı. Kritik maçlar öncesinde Başkan Aslan’ın açıkladığı prim miktarları futbolcuların neşesini artırdı. Bu arada, Başkan Aslan, prim rakamlarının yazılmamasını istedi.

TEKİRDAĞSPOR HAFTAYI PUANSIZ GEÇİRECEK

1911 Çerkezköyspor’un şampiyonluktaki rakibi Tekirdağspor bu hafta maç yapmayacak. BAY geçecek Tekirdağspor Pazar gününü puansız kapatarak, Çarşamba günü Çerkezköy’e gelerek 1911’in karşısına çıkacak.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ASLAN KESENİN AĞZINI !

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI