BAŞKAN ASLAN: BİZİM İÇİN TEK SONUÇLU MAÇ!

BAŞKAN ASLAN: BİZİM İÇİN TEK SONUÇLU MAÇ!

Yarın 14.00’da Tekirdağspor’u konuk edecek 1911 Çerkezköyspor’un Başkanı Murat Yiğit Aslan, “Genelde maçlar üç sonuçlu olur. Bu maç tek sonuçlu. Galip geleceğiz.” dedi.

Şampiyonluk isteyen 1911 Çerkezköyspor’un kaderini belirleyeceği maçta, Tekirdağspor ile yarın 14.00’da Mustafa Uğraş Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maç öncesi taraftarlara da çağrıda bulunan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “Öyle ya da böyle galip geleceğiz.”dedi.

ERTELEME MAÇINDA KARIŞALAŞCAKLAR

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8 Bölge 1. Grup’ta mücadele eden 1911 Çerkezköyspor ile Tekirdağspor yarın (Çarşamba) saat 14.00’da erteleme maçında karşı karşıya gelecek. Kar yağışı ve hava muhalefeti nedeniyle ertelenen karşılaşma öncesi 1911 Çerkezköyspor, bugün hafif bir ter idmanı yaparak kampa girdi. 1911 Çerkezköyspor, Pazar günü deplasmanda Babaeskispor ile karşılaşmıştı. Bu maçın ardından pazartesi gününü dinlenerek geçiren 1911 Teknik Direktörü Yahya Aydın, bugün oyuncularına yaptırdığı son antrenmanda fazla yüklenmedi.

BİZİM İÇİN GALİBİYETTEN BAŞKA SONUÇ YOK

Yarın ki maç öncesinde Trakya Flaş Haber’e değerlendirmelerde bulunan 1911 Çerkezköyspor Külüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “Pazar günü kendi evimizde, kendi taraftarımız önünde oynayacağımız maçı, hafta içi oynuyoruz. Üstelik, iki gün önce zorlu bir deplasmanda oynamışız. Rakibimiz, dinlenmiş, hazırlık maçını oynamış bir şekilde karşımıza çıkacak. İstedikleri oldu. Yapacak bir şey yok. Çıkıp bu maçı kazanacağız. Genelde maçlar için üç sonuçlu derler. Bizim öyle bir lüksümüz yok. Bu maç bizim için tek sonuçlu bir maç. Öyle ya da böyle galip geleceğiz. Başka sonuç bizim için yok.”diye konuştu.

BİR GÜN İŞLERİNDEN FEDAKARLIK YAPSINLAR

Yarın ki karşılaşma öncesi taraftarlara da çağrıda bulunan Başkan Murat Yiğit Aslan, “Taraftarlarımız görüyor bizim için neler neler yapılıyor. Bunun için yarın herkesi, tüm Çerkezköy’ü maça bekliyoruz. Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Biliyorum, hafta içi çalışma zamanı ama herkesten işinden bir günlük fedakarlık yapmasını bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ASLAN: BİZİM SONUÇLU !

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI