BAŞKAN AS, TAKSİCİLERLE BİRLİKTE KONTROLLERE KATILDI

BAŞKAN AS, TAKSİCİLERLE BİRLİKTE KONTROLLERE KATILDI

Her yıl ocak ayında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi UKOME tarafından gerçekleştirilen T plakalı araçların kontrollerine Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As’ta katıldı.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, her yıl ocak ayında tekrarlanan taksilerin yol belgesi için yaptırdığı kontrollerin Çerkezköy’deki ayağına katıldı. As, “11 Ocak’ta da Kapaklı’da yapılacak” dedi.

GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET İÇİN TAKSİLER SIRAYA GİRDİ

Bugün, Çerkezköy’deki T plakalı (Taksi) araçlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi UKOME (Ulaştırma Koordinasyon Merkezi) tarafından her yıl düzenli olarak yapılan kontrollerden geçirildi. Taksilerin, bir nevi çalışma ruhsatı olarak nitelendirilen yol belgesi kontrolleri sonrası açıklamada bulunan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, “Vatandaşımıza güvenli ve kaliteli hizmet sunmak için T plakalı araçlarımız her yıl ocak ayında UKOME tarafından kontrolden geçiriliyor. Bugünde Çerkezköy’deki T plakalı araçlarımızın bu kontrolleri gerçekleştirildi.” dedi.

YENİ PROJELERİMİZLE GELİYORUZ

Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen kontroller esnasında taksici esnafıyla beraber olan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, “11 Ocak’ta da Kapaklı’daki T plakalı araçların kontrolleri Keleşler Halı Saha’nın orada gerçekleştirilecek.”dedi. Çerkezköy ve Kapaklı’da Oda’ya kayıtlı 260 civarı taksi bulunduğunu belirten Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, yaklaşan seçimle ilgili de konuştu. 23 Ocak’ta yapılacak Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerine, tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte hazır olduklarının altını çizen Mustafa As, “Esnafımız için yeni projelerimizle geliyoruz. Üyelerimiz yeniden bize görev verdiği zaman,  durmadan, dinlenmeden çalışacağız.” diye konuştu.



PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE, ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

TEKİRDAĞ’DA İÇKİLİ RESTORANDA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

SARAY’DA YARIM TON SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

KAÇAK ALKOLE JANDARMA DARBESİ