BAŞKAN ALBAYRAK’TAN 19 MAYIS KUTLAMASI

BAŞKAN ALBAYRAK’TAN 19 MAYIS KUTLAMASI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 19 Mayıs, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadelenin ilk ateşini yaktığı, ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlık yolunda şanlı yürüyüşünün başladığı gündür.”dedi.

Kadir Albayrak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajının devamında şunları kaydetti:  

“19 Mayıs 1919 tarihinde başlayan İstiklal Mücadelemiz, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurulması ve Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması ile sonuçlanmış ve Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşu ile taçlandırılmıştır. Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesillerimiz, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği gençlerden olma gurur, mutluluk ve onurunu yaşamıştır.

Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmek en büyük görevimizdir. Atatürk ilke ve devrimlerini yeni nesle en iyi şekilde anlatmaya devam edeceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, güzel yurdumuzu bizlere armağan eden Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.”



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ALBAYRAK’ MAYIS KUTLAMASI

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM