BAŞKAN ALBAYRAK MAAŞINI AFAD’A BAĞIŞLADI

BAŞKAN ALBAYRAK MAAŞINI AFAD’A BAĞIŞLADI

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 10 ilde şiddetli bir şekilde hissedilerek büyük yıkıma yol açan depremin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, maaşını AFAD'a bağışladı.

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 10 ilde şiddetli bir şekilde hissedilerek binlerce kişinin ölümüne, ülke genelinde ise derin acılara sebep olan depremin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak maaşını AFAD’a bağışlamaya karar verdi.

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 10 ilde şiddetli bir şekilde hissedilerek büyük yıkıma yol açan depremin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaraları bir nebze olsun sarmak amacıyla maaşını AFAD’a bağışlamaya karar verdi. Depremzede vatandaşların yaralarını sarmanın tüm ülkenin borcu olduğunu söyleyen Başkan Albayrak sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti: 

BU ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

“Yaşadığımız deprem felaketinin etkileri ülkemizde uzun süre hafızalarımızdan silinmeyecek etkiler bıraktı ve bırakmaya devam ediyor. Felaketten etkilenen 13 milyon vatandaşımıza bir nebze de olsa destek olmak için maaşımı; vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için AFAD’a bağışladım. Vatandaşlarımızın yaralarını tüm ülke olarak sarmak hepimizin boynunun borcudur. Biz büyük bir milletiz bu zor günleri de hep beraber aşacağız.”



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ALBAYRAK MAAŞINI BAĞIŞLADI

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ