BAŞKAN ALBAYRAK: CHP YEREL YÖNETİMLERİ DIŞLANIYOR

BAŞKAN ALBAYRAK: CHP YEREL YÖNETİMLERİ DIŞLANIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP yerel yönetimlerin son yıllarda kamu hizmet süreçlerinde dışlanmaya çalışıldığını belirtti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Parti'li (CHP) yerel yönetimlerin son yıllarda kamu hizmet süreçlerinde dışlanmaya çalışıldığını belirtti. Yerel demokrasinin ve halkın iradesinin yok sayıldığını üzülerek takip ettiklerini ifade eden Albayrak, görevde bulunduğu süre boyunca merkezi yönetim başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla yasalara uyumlu bir şekilde işbirliği yaptıklarını dile getirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP yerel yönetimlerin son yıllarda kamu hizmet süreçlerinde dışlanmaya çalışıldığını belirtti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve CHP'li belediyelerin partizanca bir anlayışla dışlanmaya çalışıldığını vurgulayan Albayrak, Tekirdağ halkının demokratik iradesinin yok sayıldığını söyledi. Albayrak, kamu hizmetinin gerektirdiği sağduyudan uzak, partizanca uygulamaların son örneğinin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi kapsamında yaşandığını belirtti. 

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİNE DAVET EDİLMEDİK

Süleymanpaşa, Saray, Muratlı, Hayrabolu ve Çorlu ilçeleri için gerçekleştirilen kura çekim törenlerine, iktidar partisinden seçilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in davet edildiğini, ancak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve kentte vatandaşlar tarafından seçilmiş diğer CHP'li belediye başkanlarının davet edilmediğini belirten Albayrak, vatandaşların konut hizmeti üzerinden oy devşirilmeye çalışılmasını ve kura çekiliş töreninin siyasal propaganda için kullanılmasını doğru bulmadıklarını dile getirdi.

Albayrak, CHP'li belediyeler olarak Tekirdağ halkına en iyi hizmetleri vermeye devam edeceklerini ve siyasal propagandaya konu edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildiğinde, her bir konutun aileler için güvenli, huzurlu ve mutlu birer yuva haline gelmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve diğer CHP'li belediyelerin her alanda en iyi belediyecilik hizmetlerini sunmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.