BAŞKAN ALBAYRAK 2 KASIM MURATLI'NIN KURTULUŞ BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN ALBAYRAK 2 KASIM MURATLI

Başkan Kadir Albayrak 2 Kasım Muratlı'nın işgalden kurtuluşu nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak:  “Güzel ilçemiz Muratlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz."dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2 Kasım Muratlı’nın Kurtuluş Bayramı nedeniyle  bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şunları kaydetti:

“Güzel ilçemiz Muratlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Şanlı bir kahramanlık destanı olan Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması, işgal altındaki vatan topraklarımızın kurtarılmasını sağladığı gibi özgür, bağımsız ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının da önünü açmıştır. Milli Mücadele Döneminin zaferle sonuçlanmasının ardından 2 Kasım 1922 tarihinde Muratlı ilçemiz özgürlüğüne kavuşmuştur.

CUMHURİYETİ YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Atatürk’ün çağdaş ilke ve fikirlerinin ışığında, özgürlük ve bağımsızlık ruhu içerisinde vatanımızı korumaya ve Cumhuriyet’imizi yaşatmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 2 Kasım Muratlı’nın Kurtuluş Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, yurdumuzun kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum."



OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI

BUĞDAY TARLASINDAKİ KAMYON ALEV ALDI

TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ