Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Çerkezköy’de 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda kültür ve spor alanlarında başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında kültür ve spor dallarda dereceye girip başarılı olan öğrencilere ve okullara düzenlenen ‘Çerkezköy’ün Yıldızları’ programında ödüller verildi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program ardından Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz bir konuşma yaparak başarılı öğrencileri kutladı. Danışmaz,  “2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde öğrencilerimiz çok üstün başarılar elde ettiler. Sporda, sanatta, akademik alanda, sosyal-kültürel faaliyetlerde ilçemizi büyük bir gururla temsil ettiler. Bizde sayın Kaymakamımızın destekleriyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak burada öğrencilerimizi onure etmek istedik. Öğrencilerimizin başarıları bizleri gerçekten çok gururlandırdı. Bu başarıları sizlerle paylaşmak istedik.” dedi.

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ise, “Eğitimin içerisine pek çok şey giriyor. Sosyal faaliyetler, sportif faaliyetler, kültürel faaliyetler de en az bu sınıflarda anlatılan dersler kadar eğitim için önemli. Bugün bu başarılı öğrencilerimize iltifat etme, onları ödüllendirmek üzere hepimiz bir araya geldik. Velilerimize teşekkür ediyorum, Allah çocuklarının başarılarını daim etsin.”dedi. 

Daha sonra öğrenciler tek tek ödüllendirildi. Programda halk oyunları gösterisi de gerçekleştirildi.



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR

KÜLTÜR SANAT AKADEMİSİ’NDEN MUHTEŞEM KAPANIŞ

ÇERKEZKÖY ARİFE GÜNÜ BAYRAMLAŞACAK