BARO BAŞKANI GÜRCÜN'DEN EMNİYET VE HASTANE ZİYARETLERİ

BARO BAŞKANI GÜRCÜN

Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün İl Emniyet Müdürlüğü ve Şehir Hastanesi Başhekimliği’ni ziyaret etti.

Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Egemen Gürcün, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve Tekirdağ Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. L. Çağatay Onar'ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen bu ziyaretler de hem adli hem de sağlık alanında önemli konular masaya yatırıldı.

Ziyaretlerin ilk durağı, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü oldu. Av. Egemen Gürcün, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile bir araya gelerek, hukuk ve emniyet iş birliğinin geliştirilmesi, kentteki güvenlik sorunları ve adli süreçlerin etkin bir şekilde yürütülmesi üzerine görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmenin önemli başlıklarından biri de son dönemde kamuoyunda yankı uyandıran Sıla Bebek vakasıydı. Gürcün, soruşturmanın seyri ve adli sürecin titizlikle yürütülmesi konusunda bilgi aldı. Taraflar, adaletin sağlanması için gerekli her türlü iş birliğinin yapılacağının altını çizdi.

ŞEHİR HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Daha sonra Tekirdağ Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. L. Çağatay Onar’ı ziyaret eden Gürcün, burada da Sıla Bebek’in sağlık durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Başhekim Onar, bebeğin tedavi süreci hakkında ayrıntılı bilgi paylaşırken, sağlık ekibinin tüm imkanları seferber ettiğini belirtti. Gürcün ise, hukuki sürecin takipçisi olduklarını ve sağlık ekibi ile sürekli iletişim halinde olunacağını ifade etti.

Baro Başkanı Gürcün'ün bu önemli ziyaretleri, adli ve sağlık süreçlerinin eşgüdüm içinde yürütülmesinin, toplumun adalet ve sağlık alanlarında güvenliğinin ve huzurunun sağlanmasına yönelik önemli adımlar olduğunu gösterdi.



ÇERKEZKÖY’ÜN YENİ ÖZEL OKULU SINAV KOLEJİ KAPILARINI GAZETECİLERE AÇTI!

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. ERBAŞ, KIRKLARELİ’NDE HAFIZLIK KUR’AN KURSLARI İCAZET MERASİMİ’NE KATILDI

TEKİRDAĞSPOR 2024-2025 SEZONUNU AÇTI

İNŞAATTA TOPARLANMA BEKLENMİYOR

SÜPER MEYVE ARONYA HASADI: FAYDASI SAYMAKLA BİTMİYOR