BARO BAŞKANI GÜRCÜN’DEN ÇTSO’YA ZİYARET

BARO BAŞKANI GÜRCÜN’DEN ÇTSO’YA ZİYARET

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ve yönetimini ziyaret etti.

Tekirdağ Baro Başkanı Av. Sayın Egemen Gürcün, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e ziyarette bulundu. 

Baro Başkanı Egemen Gürcün’ü, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ogün Asıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Mangır, Evren Kahraman, Özgür Sönmez ve Oda’nın avukatı Ahmet Rahman Metin ile karşılayan Başkan Ahmet Çetin, iş başına geldikten sonra oda tarafından bugüne kadar yürütülen çalışmaları anlattı.

“ÜYELERİMİZE HER GÜN YENİ BİR MÜJDE VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çerkezköy TSO üyeleri için çalışmalarının durmaksızın devam ettiğini belirten Başkan Ahmet Çetin, “Bizler bu göreve bölgemizin esnafı, sanayicisi ve tüccarına faydamız olsun diye geldik. Onlar için en iyisini yapmayı hedefliyoruz. Üyelerimize sağladığımız katkılar aynı zamanda bölgemizin ve ülkemizin gelişimi için de büyük önem teşkil ediyor. Üyelerimize her gün yeni bir müjde vermek için çalışıyoruz, biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde K türü yetki belgesinin Odamızdan alınabileceğini duyurmuştuk. Ardınan Savunma Sanayi Müsteşarlığı Ofisinin Odamıza kazandırılması için yürütülecek çalışmalardan bahsetmiştik.” dedi.

Projeleri ve hedefleri konusunda Başkan Ahmet Çetin’e başarılar dileyen Baro Başkanı Egemen Gürcün, Çerkezköy TSO ile birlikte yürütebilecekleri projeler için kısa süre sonra bir araya geleceklerini belirterek misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: BAŞKANI GÜRCÜN’ ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR