BARO BAŞKANI GÜRCÜN, HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI YAVİLİOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

BARO BAŞKANI GÜRCÜN, HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI YAVİLİOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu ve Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Egemen Gürcün, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu ve Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Egemen Gürcün, 27 Aralık tarihinde Baroların ve Avukatların birikmiş mali sorun ve taleplerini iletmek üzere Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu ve Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Egemen Gürcün, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığında yaklaşık bir saat süren toplantıda, avukatlar açısından önemli olan konular öncelikli olarak görüşüldü. Toplantıda görüşülen konular arasında, avukatların birikmiş Adli Yardım alacaklarının acilen tek seferde ödenmesi, Adli Yardım ve CMK hizmetlerinde KDV muafiyeti, tüm genel avukatlık hizmetlerinde KDV oranının indirilmesi ve Adli Yardım için toplanan harçlardan ayrılan payın yüzde 2’den yüzde 4’e çıkarılması, Genç Girişimci desteğinde vergi muafiyeti tutarının arttırılarak kapsamının genişletilmesi ile süresinin uzatılması, avukatların emekliliği, CMK ödemelerinde Vergi Dairelerinden alınan borçlu olunmadığına dair belge talebinin kaldırılması gibi birçok konu yer aldı.

Toplantıya, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Avukat Sibel Suiçmez, Türkiye Barolar Birliği Saymanı Avukat Gökhan Bozkurt, Erzurum Barosu Başkanı Avukat Talat Göğebakan ve Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Egemen Gürcün katıldı.



TÜRKSAT 6A’NIN FIRLATMA TARİHİ BELLİ OLDU

HAVA’DAN 7 MİLYON 916 BİN 726 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ

MHRS'DE YENİ DÖNEM HASTALARI MEMNUN ETTİ

TSD'DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

KARADENİZ HAVZASI PROGRAMI’NIN PROJE TEKLİF ÇAĞRISI BAŞVURULARI BAŞLADI