BAL BAŞLIYOR, 1911 BU HAFTA BAY

BAL BAŞLIYOR, 1911 BU HAFTA BAY

BAL 8. Bölge 1. Grup’ta ligin ikinci yarısı hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor. Lig lideri 1911 Çerkezköyspor, bu haftayı maç yapmadan geçecek…

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 1 Grup’ta ligin ikinci yarısı hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Lig lideri 1911 Çerkezköyspor, bu hafta maç yapmadan geçecek.

BAL’ın ikinci yarısı bu hafta sonu Pazar günü oynanacak iki karşılaşmayla başlıyor. Babaeskispor, evinde Uzunköprüspor’u konuk edecek. Tuncaspor ise  Kapaklıspor’u sahasında ağırlayacak. Lig lideri 1911 Çerkezköyspor ile lig ikincisi Tekirdağspor, haftayı maç yapmadan, BAY, geçecek. Her iki takım, 1911 Çerkezköyspor ve Tekirdağspor, Marmaraereğlisi Belediyespor ile Vizespor’un ligden çekilmesi nedeniyle, bu hafta puan hanelerine maç yapmadan 3 puan yazdıracak. Ayrıca ligde 9 takım bulunması nedeniyle, haftayı BAY geçecek 3’üncü takım ise Lüleburgazspor olacak. Lüleburgazspor, haftayı puansız geçecek.

TEKNİK VE TAKTİK ÇALIŞMA YAPTILAR

Bu arada, Antalya kampı sonrası yaklaşık 10 günden beri kendi evinde lig hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor, bugünkü antrenmanında taktik yoğunluklu çalıştı. Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde sıkı bir şekilde ligi hazırlanan 1911’li futbolcular, birbuçuk saat süren antrenmanın ardından tesislerinde dinlenmeye çekildi.

PAZAR GÜNÜ İZİN YAPACAKLAR

Teknik Patron Yahya Aydın, yarın (Cumartesi), kendi arasında futbolcularına maç yaptıracağını belirterek, “Teknik ve taktik çalışmalarımızı ne kadar sahaya yansıtıyoruz bunu görmek için yarın çift kale maç yapacağız. Ardından Pazar günü futbolcularıma 1 günlük izin vereceğim. Pazartesi günü tekrar toplanacağız. Artık maç haftasına giriyoruz. Pazartesi’nden itibaren maç haftası çalışmalarına başlayacağız.”dedi.



Anahtar Kelimeler: BAŞLIYOR HAFTA

ÇERKEZKÖYLÜ SPORCU TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA YÜZME EĞİTİMİ

MİLLİ BASKETBOLCU KARAMAN KARAAĞAÇ’TA DEFNEDİLDİ

ÇERKEZKÖYLÜ MİLLİ BASKETBOLCU İLKAN KARAMAN HAYATINI KAYBETTİ

STREETBALL TURNUVASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU