BAKAN YANIK TEKİRDAĞ’A GELİYOR

BAKAN YANIK TEKİRDAĞ’A GELİYOR

AK Parti’nin “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” adında yeni başlattığı bir programa katılmak üzere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ’a geliyor.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’ndan yapılan duyuruda, hafta sonu cumartesi (Yarın) günü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yarın Tekirdağ’a gelecek. Bakan Yanık, çok sayıda AK Parti milletvekiliyle Tekirdağ’da düzenlenecek olan “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” adlı programa katılacak.

AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “AK Parti, 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları adında önemli bir programı daha başlatıyor ve 81 ilimiz arasında startını Tekirdağ'dan veriyoruz. Programa bir çok önemli isim katılım sağlayacaktır.”denildi.

Yazılı basın açıklamasında, program katılımcıları ve programın akışı hakkında da bilgi verildi.

KATILIMCILAR

2023'e Doğru Şehir Buluşmaları adlı programa Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Kütahya Milletvekili ve Tekirdağ İl Koordinatörü İshak Gazel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti MKYK üyeleri Ayhan Salman, Bayram Şenocak, Behiye Eker, Burhan Sakallı, Cem Şahin, İsmail Cenk Dilberoğlu, Mehmet Ali Zengin, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksakal, Kırklareli Milletvekili  Selahattin Minsolmaz, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman.

PROGRAM İSE ŞÖYLE

AK Parti, 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları, sabah 10:30 – 11:30 arasında Süleymanpaşa’daki Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde yapılacak basın toplantısıyla başlayacak. Saat 13:00 – 14:00 Bolca Mantı Fabrika ziyareti yapılacak ve kadın çalışanlarla sohbet programı gerçekleştirilecek. Son olarak, akşam 18:00 - 20:00 vatandaşlarla buluşma ve Süleymanpaşa’da sahil de bulunacak AK Nokta Aracı ziyaret edilecek.



Anahtar Kelimeler: BAKAN YANIK TEKİRDAĞ’ GELİYOR

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ