BAKAN YANIK PAZAR GÜNÜ TEKİRDAĞ’A GELİYOR

BAKAN YANIK PAZAR GÜNÜ TEKİRDAĞ’A GELİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık bir dizi ziyaret kapsamında Tekirdağ’a gelecek. Bakan Yanık, Tekirdağ’daki toplantısının ardından Çerkezköy ve Kapaklı’da ziyaretler gerçekleştirecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Pazar günü Tekirdağ’a geliyor. Bakan Yanık,  Valilik’te kurum müdürleriyle yapacağı toplantının ardından Çerkezköy ve Kapaklı’da ziyaretlerde bulunacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Pazar günü saat 11.00’de Tekirdağ’a gelerek Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret edecek. Valilik ziyaretinin ardından Bakan Yanık kurum müdürleri ile toplantı yapacak.  Öğlen saatlerinde Tekirdağ’dan ayrılacak Bakan Yanık saat 14.30’da Çerkezköy’e gelerek AK Parti İlçe Teşkilatında partililer ile bir araya geleceği belirtildi. AK Parti İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından Bakan Yanık’ın Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret edeceği kaydedildi. Dernek ziyaretinin ardından Bakan Yanık’ın, saat 16.00’da Çerkezköy Kültür Merkezi’nde AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş toplantısına katılacak. Bakan Yanık daha sonra Kapaklı’ya geçerek, AK Parti Teşkilatı’nı ziyaret edecek.



Anahtar Kelimeler: BAKAN YANIK PAZAR TEKİRDAĞ’ GELİYOR

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMİ YAPTI

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR

MİLLETVEKİLİ EDİZ ÜN: TMO’NUN DÜŞÜK FİYATLARI ÇELTİK ÜRETİMİNİ BİTİRECEK

TEKİRDAĞ’DA SU ÇALIŞTAYI YAPILACAK