Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımıyla 29 Kasım 2025 Cumartesi günü düzenlenecek Temel Atma Törenleri ve İl Danışma Meclisi Toplantısı için basın mensuplarına davet yapıldı.
TEMEL ATMA TÖRENLERİ 14.00’TE BAŞLAYACAK
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek Temel Atma Törenleri için hazırlıklar tamamlandı. Program, 29 Kasım 2025 Cumartesi günü saat 14.00’te Gündoğdu Turgut Mahallesi, Şehit Yüzbaşı Mayadağı Caddesi No:38’de (Eski Otogar karşısı) yapılacak törenle başlayacak.
İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI 16.00’DA
Temel Atma Töreni’nin ardından aynı gün saat 16.00’da İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantı, Süleymanpaşa’daki Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde yapılacak.
BASIN MENSUPLARINA DAVET
Program kapsamında yapılan açıklamada, tüm basın mensupları törenlere ve toplantıya davet edildi. Yetkililer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’ın katılımıyla önemli projelerin kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti.