BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI YAMAN: HALKIN VEKİLİ OLACAĞIM!

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI YAMAN: HALKIN VEKİLİ OLACAĞIM!

Kapaklı, Çorlu ve Ergene’de bir dizi ziyarette bulunan Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, “Doğrudan halkın milletvekili olacağız, siyasi parti ya da genel başkanların değil!

Tekirdağ’dan bağımsız bir milletvekili çıkmasının önemine vurgu yapan Osman Yaman, “Tekirdağlı hemşerilerim, partilerin istediğini genel başkanların yazdığını değil kendi istediklerini seçeceklerini göstereceğine inancım tam.”dedi.

TBMM’DE SESİNİZ OLACAĞIM

14 Mayıs Genel Seçimleri yaklaşırken Tekirdağ’ın tek bağımsız milletvekili adayı Osman Yaman da seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kapaklı ve Çorlu’da vatandaşlarla buluşan Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, TBMM’ye gittiğinde halkın sorunlarını en yakından bilecek milletvekilinin sadece kendisi olacağını söyledi. Yaman, “Çünkü ben bağımsız bir aday olarak doğrudan halkın vekili olacağım. Ne bir siyasi partiye ne de genel başkana yaranmak için, halkın sesine kulak çevirmeyeceğim. Vatandaşı her daim dinleyip, onların TBMM’deki sesi soluğu olacağım.” İfadelerini kullandı.

KAPAKLI’DA DERNEK ZİYARETİ YAPTI

Kapaklı’da çeşitli dernek ve STK temsilcileriyle biraraya gelen Milletvekili Adayı Osman Yaman, Vezirköprülüler Derneği’nde uzun süre vatandaşlarla sohbet edip, destek istedi. Dernek üyelerinin taleplerini de dinleyen Osman Yaman, “Sizleri en iyi ben anlarım. Her daim yanınızda bu kardeşiniz, bağımsız bir milletvekili olarak olacak. Siyasi partilerin politikaları uğruna sizlere yüz çevirmem. Burada neysem, Ankara’da, TBMM’de o olacağım. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Beni yakından tanıyanlar zaten biliyor. Sizlerde 14 Mayıs günü bağımsız adayınıza oyunuzu verdikten sonra, benim sözümden dönmeyen biri olduğumu zaten tanıyacaksınız.” dedi.

İYİ Kİ BU YOLA ÇIKMIŞ

Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman Çorlu’daki çalışmaların da ise, Yeni Sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet edip, sorunlarını dinleyen Osman Yaman, 14 Mayıs’ta kendisine oy istedi. Sanayi esnafına her daim yanlarında olma sözü veren Osman Yaman, “İnşallah, bu ipi göğüsleyeceğiz. Sizlerin bizi böyle güzel karşılamanız, bizim bağımsızlığımıza güç katıyor. İyi ki bu yola çıkmışız.” İfadelerini kullandı.



İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI