BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI OSMAN YAMAN KAHVEHANE SOHBETLERİNDE

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI OSMAN YAMAN KAHVEHANE SOHBETLERİNDE

Kahvehane sohbetleriyle büyük kitlelere seslenen Tekirdağ Bağımsız Adayı Osman Yaman, “Doğrudan sizin vekiliniz olacağım.” dedi.

Hafta sonunu kahvehane sohbetleriyle geçirin Tekirdağ Bağımsız Adayı Osman Yaman, vatandaşlara seslenerek oy istedi. Yaman, “Bağımsız seçilip bağımsız milletvekili olmak istediğini söyledi.

Hafta sonunda Ergene’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Bağımsız Aday Osman Yaman, nikah ve sünnet düğünlerine de katıldı. Ziyaretlerini kahvehanelerde yaptığı sohbetlerle gerçekleştiren Osman Yaman, vatandaşlardan oy istedi. Yaman, “Bağımsız olarak bu seçime giriyorum. Sizlerden alacağım oyla bağımsız milletvekili seçileceğim. Doğrudan sizin vekiliniz olacağım. Ne bir partinin ne de bir genel başkanın emrinde değil, sadece Tekirdağlı hemşerilerimin emrinde olacağım.” İfadelerini kullandı.

14 MAYIS’TA BAĞIMSIZLIĞIMIZI İLAN EDECEĞİZ

Çorlu Nusratiye Mahallesi’nde gece kahvehaneleri dolaşan Osman Yaman, Akiküp Doğan Salonu’nda düzenlenen nikah törenine katıldı. Daha sonra Çorlu’da bir düğüne katılan Osman Yaman genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Minik bir çocuğun sünnet düğününe de katılan Osman Yaman, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, seçime bir hafta kala kendisine olan ilginin ve desteğin mutluluk verici olduğunu belirtirken, “Bağımsız milletvekilliğimizi inşallah 14 Mayıs’ta Tekirdağlı hemşerilerimle birlikte ilan edeceğiz.  Bir ilki başararak TBMM’de hemşerilerimi temsil etmek istiyorum.”diye konuştu.



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK