BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYA YAMAN, VİTES YÜKSELTİ!

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYA YAMAN, VİTES YÜKSELTİ!

Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, Ergene Sinoplular Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Çorlu, Ergene, Kapaklı, Çerkezköy ve Saray ağırlıklı olarak yoğun bir çalışma programı içinde 14 Mayıs seçimlerine hazırlanan Bağımsız Tekirdağ Milletvekili Adayı Osman Yaman, son haftaya girilirken Ergene Sinoplular Derneği ve Ergene Samsunlular Derneği’nin etkinliklerine katıldı.

ERGENE’DE STK’LARIN ETKİNLİKLERİNE KATILDI

İlk olarak Ergene Sinoplular Derneği’nin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılarak seçim çalışmalarına başlayan Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, burada vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, destek istemeyi ihmal etmedi. Dernek Başkanı Cafer İnan ile birlikte Ergene Sinoplular Derneği üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Osman Yaman, “Ergeneli hemşerilerimizin desteğini arkamıza aldık. İnşallah bu seçimden zaferle çıkacağız. Sizlerin bağımsız milletvekiliniz olacağım.” dedi.

GELENEKSEL BOLLUK AŞI’NA KATILDI

Bağımsız Tekirdağ Milletvekili Adayı Osman Yaman, daha sonra Ergene Samsunlular Derneği’nin düzenlemiş olduğu Geleneksel Bolluk Aşı etkinliğine katıldı. Yoğun kalabalıkların teveccühüyle karşılaşan milletvekili adayı Osman Yaman, “Sabah Ergene Sinoplular Derneği’ndeydik. Şimdi Ergene Samsunlular Derneğimizin programındayız. Sabahki programda da dediğim gibi. Ergene bize tam desteğini verdiğini gösteriyor. Ergene’de yaşayan Sinoplu, Samsunlu hemşerilerime söz veriyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bağımsız olarak gideceğim, orada sizin bağımsız vekiliniz olacağım. Hiçbir parti ya da genel başkan, sizlerin çıkarı dışında bana bir başka iş yaptıramaz. Size söz veriyorum.” diye konuştu.

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Öğleden sonra katıldığı programların ardından 250 araçlık bir konvoyla Ergene ile Çorlu arasında şehir turu atan Bağımsız Tekirdağ Milletvekili Adayı Osman Yaman, 14 Mayıs seçimlerine bir hafta kalaraktan vites yükseltti. Osman Yaman, “Bölgemiz beni bağrına bastı. Çorlu, Ergene, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da arkadaşlarımız, dostlarımız çıktığımız bu yolda yanımızda olduklarını açıkça söylemişlerdir, bizi desteklemektedirler. Tekirdağ’ın dört bir yanından oy alacağım inşallah. Ancak bu 5 ilçe özellikle oylarıyla bize destek olacak. Şu an seçime gidiyoruz. Bire bir temaslarımızda hemşerilerimin gözlerinde bu heyecanı, bağımsız milletvekili seçmenin önemini görüyorum. Bir haftamız kaldı. Çok çalışıp, alnımızın akıyla seçimden çakacağız.”dedi.

 



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK