BAĞIMSIZ BAŞKAN ADAYI KIZILPINAR’DA

BAĞIMSIZ BAŞKAN ADAYI KIZILPINAR’DA

31 Mart Yerel Seçimleri’ne Çekezköy Belediye Başkanlığı bağımsız adayı olarak katılan Musa Kavlak, bugün Kızılpınar’da ziyaretler yaptı.

Yerel seçim heyecanı adayların sahaya inmesiyle iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Herhangi bir partinin adayı olmayan şu an için tek bağımsız belediye başkan adayı Çerkezköy’de Musa Kavlak oldu. Kavlak, günler öncesinde seçim çalışmalarına start verirken, bugün Kızılpınar Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı.

KIZILPINAR’DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Bağımsız Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Musa Kavlak, günü Kızılpınar’a ayırdı. Kızılpınar Mahallesi’nde çarşı Pazar dolaşan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Musa Kavlak, dert yanan vatandaşlara, “Kızılpınar 10 yıldan buyana mahalle olup Çerkezköy’e ve Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanmıştır. Bugüne kadar Kızılpınar Mahallesi’nin hangi derdine deva olmuşlardır. Siz daha iyi biliyorsunuz. Benim anlatmama gerek var mı? Siz bu seçimde gerekeni yapacaksınız. Oylarınızla eğer bana gerekli desteği verirseniz bana, ben de sizin bu sorunlarınızı inşallah çözeceğim. Bir daha dertlerinizi anlatmak seçim beklemeyeceksiniz. Çünkü ben hep sizin içinde olacağım.  Her derdinizi, her zaman bize anlatabileceksiniz. Halka rağmen hiçbir çalışmanın da altına imza atmayacağım.”dedi.

Kızılpınar’da tam gün boyunca esnaf ziyaretinde bulunup, ‘Hayırlı işler’ dileyen Musa Kavlak’a yanında destekçileri de eşlik etti.



Anahtar Kelimeler: BAĞIMSIZ BAŞKAN ADAYI KIZILPINAR’

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM