BAĞIMSIZ ADAY YILDIZ’DAN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

BAĞIMSIZ ADAY YILDIZ’DAN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Ahmet Yıldız, oda başkanlarına ziyarette bulundu.

Seçime sıkı bir şekilde hazırlanan bağımsız belediye bakan adayı Ahmet Yıldız, dün oda başkanlarını ziyaret etti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası,  Ziraat Odası, THK ve Kızılay’ı ziyaret eden Başkan Adayı Ahmet Yıldız, seçim öncesi desteklerini istedi.

İlk ziyaretini Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin’e yapan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, yaklaşan seçim öncesi adaylığıyla ilgili bilgiler verdi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyesi Sedat Çolak’ın misafir ettiği Ahmet Yıldız, 1 Nisan’da Bağımsız Belediye Başkanı seçileceğini belirterek, seçimdeki iddiasını ortaya koydu. ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, Ahmet Yıldız’a başarılar dileyerek, Çerkezköy için seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, daha sonra Çerkezköy Ziraat Odası’na geçti. Burada Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Çolakoğlu ile bir araya gelen Ahmet Yıldız, projelerinden bahsetti. Oda Başkanı Çolakoğlu, “Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkanı Adayı değerli kardeşim Sn. Ahmet Yıldız odamıza ziyarette bulundu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

THK VE KIZILAY’I ZİYARET ETTİ

Son olarak THK (Türk Hava Kurumu) ve Kızılay’ı ziyaret eden Ahmet Yıldız, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdü. THK Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz ve Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca da Ahmet Yıldız’a seçim öncesi başarılar dileğinde bulundu.



TEKİRDAĞ’DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 YARALI

ÇERKEZKÖY'DE BAYRAM GÜNÜ TANKERLERLE SU TAŞIDILAR

BAŞKAN YÜCEER’DEN BAYRAM MESAİSİ

TEKİRDAĞ KİRAZ FESTİVALİ’NDE SAHNE ALAN SON İSİMLER RUBATO VE ŞEVVAL SAM OLDU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YÜCEER BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI