Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

BABALARI ADINA ÇERKEZKÖY’E OKUL YAPACAKLAR

BABALARI ADINA ÇERKEZKÖY’E OKUL YAPACAKLAR

Çerkezköy’de 3 kardeşin babaları adına yaptıracağı 24 derslikli orta okul için Tekirdağ Valiliği’nde protokol imzalandı.

Çerkezköy’e bir hayırsever okulu daha yapılacak. 24 derslikli orta okul binası için Tekirdağ Valiliği’nde Vali Recep Soytürk’ün de katıldığı programda hayırseverlerle İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI DUYURDU

Çerkezköy’ün Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde , mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne ait, Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsisli 902 ada, 199 parsel arsa üzerine yapılacak olan ’24 derslikli ortaokul binası’nın yapımına ilişkin protokol imzalandı. Protokolü, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ile TEKSİS Pelsan, Telasis firmaları adına hayırsever Ali Zafer Şişman tarafından bugün Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda imzaladı. Ali Zafer, Levent ve Serdar Şişman kardeşlerin babaları Kenan Şişman adına yaptıracakları okulun inşaatına 2023 Kasım ayı içerisinde başlanması planlanıyor.

Protokol törenine, Vali Soytürk’ün yanı sıra, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de katıldı. Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, “Hayır severlerimize teşekkür ediyor, İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”dedi.

 

 



ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR