BABALAR, TAVLA TURNUVASINDA YARIŞTI

BABALAR, TAVLA TURNUVASINDA YARIŞTI

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ BABALAR GÜNÜ NEDENİYLE TAVLA TURNUVASI DÜZENLEDİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından 19 Haziran Babalar Günü nedeniyle düzenlenen tavla turnuvası birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

TURNUVA, ÇEKİŞMELİ KARŞILAŞMALARA SAHNE OLDU

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Babalar Günü kapsamında bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Açık Hava Tavla Turnuvası, aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı ve Belediye Meclis Üyesi Beytullah Coşkun’un da bulunduğu 100’e yakın tavla tutkununun katılımıyla gerçekleştirildi. Ceyda Gedikoğlu ve Sevda Çakır isimli iki kadın yarışmacı da katılımlarıyla turnuvaya renk kattı. Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda İstanbul Tavla Spor Kulübü Derneği (İSTAVDER) iş birliği ile ‘Babalar Tavla Turnuvası’nda Yarışıyor’ sloganı ile gerçekleştirilen Açık Hava Tavla Turnuvası, birbirinden çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Turnuvada tüm rakiplerini yenmeyi başaran Fevzi Köroğlu 1’inci olurken; Mustafa Beşer 2’nci, Cemal Durmuş ise 3’üncü oldu. Babalar Gününe özel düzenlediğimiz tavla turnuvasında 1’inciye yarım altın, kupa ve madalya; 2’nciye çeyrek altın, kupa ve madalya; 3’üncüye de gram altın, kupa ve madalya hediye edildi. Turnuva süresince katılımcılara yemek ve çay ikramında bulunuldu.   

 



Anahtar Kelimeler: BABALAR TAVLA TURNUVASINDA YARIŞTI

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI