Gündem

Gündem Haberleri

AZBAY’DAN 24 TEMMUZ KUTLAMASI

AZBAY’DAN 24 TEMMUZ KUTLAMASI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle ilçedeki gazetecilerle buluştu.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle ilçedeki gazetecilere öğlen yemeği verdi. Başkan Azbay, “Toplulumuzda meydana gelen olaylar hakkında kamuoyunu objektif, tarafsız ve doğru bilgilendirmek basınımızın temel görevidir.

Gönlübol Lokantası’nda gazetecilerle birlikte öğlen yemeğini yiyen AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı. Azbay, “24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması ile toplumun şeffaf ve Basın Bayramı ile birlikte ‘Basından sansürün kaldırılışının’ yıldönümü olarak kutluyoruz. Toplumumuzda meydana gelen olaylar hakkında kamuoyunu objektif, tarafsız ve doğru bilgilendirmek basınımızın temel görevidir. Böylesine önemli bir misyonu üstlenen gazetecilerin, bu ilkeler doğrultusunda ortaya koydukları emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır.”dedi.

“BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Gazetecilerin mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını hatırlatan Azbay, şunları kaydetti: “Kamu yönetimi ve vatandaşlarımız arasındaki ilişkilerde önemli bir görev üstlenen basınımızın, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olarak, onların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma haklarının en iyi şekilde gerçekleşmesi için ortaya koyacakları çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Toplumun hızlı, doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmek adına mesai mefhumu gözükmeksizin özveri ile çalışan, kurumlar ile bireyler arasında köprü görevi üstlenen değerli basın mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyor bu duygu ve düşüncelerle Türk basınında sansürün kaldırılışının 115. Yıl dönümünde bu görevleri icra ederken hayatını kaybeden, tüm basın mensuplarını rahmetle anıyor, başta Çerkezköy’de görev yapan basın mensupları olmak üzere tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum.”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay'ın gazetecilerle biraraya geldiği yemeği ilçe yönetim kurulu üyelerinden tanıtım ve medya birim başkanı Erdem Amiş ile yönetim kurulu üyesi Abdurrahman Yekeler de katıldı. Son dönemlerde ismi belediye başkan adaylığı için geçen Yekeler'in de toplantıda olması dikkat çekti.

 

 



Anahtar Kelimeler: AZBAY’ TEMMUZ KUTLAMASI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU