MİLLİ ŞUUR AYAKTA DEĞİLSE, MİLLET ÖLÜM YATAĞINDADIR

MİLLİ ŞUUR AYAKTA DEĞİLSE, MİLLET ÖLÜM YATAĞINDADIR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, milli şuur vurgusu yaptı.

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü`nün yıldönümünde yaptığı açıklamada, "Milli şuur ayakta değilse, millet ölüm yatağındadır. Bizi geleceğe taşıyacak olan bu şuur, kardeşlik hukuku, iç barış ve huzur ortamıdır."dedi.

15 Temmuz`un yıldönümünde yazılı bir açıklama yapan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, şunları söyledi:

"15 TEMMUZ`DA İSPATLAMIŞTIR"

Bu sene dördüncü yıldönümü olan 15 Temmuz?da görüldüğü üzere Türk milleti, içerisinde bulunduğu zor dönemleri; daima bünyesinde yetiştirdiği vatan evlatlarının, tecrübeli devlet adamlarının fedakâr, dirayetli duruşuyla aşmayı bilmiştir. Kökü dışarıda bulunan odakların Türk milletinin faydasını istemeyeceği; aksine milletin ve devletin yok oluşuna zemin hazırlayacağı yine en son 15 Temmuz?da ispatlanmıştır.

HEPSİNE ŞÜKRAN BORÇLU OLDUĞUMUZ UNUTULMAMALIDIR

Tüm bu tarihî tecrübeler ışığında görülmüştür ki Türk Milliyetçilerinin duruşu; Türk milletinin menfaatine sonuçlar doğurmuş, Türk Milliyetçileri fedakârca göğsünü içeriden ve dışarıdan gelen saldırılara siper etmiştir. Tam da bu sebeple dışarıdaki hain odakların içimizdeki `sözcü`leri, ellerindeki tüm imkânları seferber ederek saldırılarını insafsızca devam ettirmiştir. 1969?da başlayan ve bugün aynı şuur, inanmışlık, adanmışlık ve ülkü ile devam eden mücadelemizde vatan ve millet düşmanlarının karşılarında Türk milletinin son kalesi, son umudu Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur. İstiklalimize göz diken,varlığımıza diş bileyen barbarlar püskürtülmüştür. 15 Temmuz`da 249 vatan evladı şehit, 2 bin 193 vatan evladı gazi olmuştur. Hepsine şükran borçlu olduğumuz unutulmamalıdır.

"TÜRK DEVLETİ YENİLMEYECEK, TÜRK DEVLETİ YIKILMAYACAKTIR"

Milli şuur ayakta değilse, millet ölüm yatağındadır. Bizi geleceğe taşıyacak olan bu şuur, kardeşlik hukuku, iç barış ve huzur ortamıdır. Milli ruh, bezginlik, baygınlık, durgunluk, teslimiyet ve mağlubiyet tanımaz, kabul etmez. Dayanışma ve kucaklaşmayla her türlü sorun aşılacaktır. 15 Temmuz`da destan yazan milletimizle övünüyor, Aziz şehitlerimize Allah`tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Milliyetçi-Ülkücü hareket, konu vatan ve millet olunca fedakarlıkta sınır tanımamaktadır. Ülkücülük en kutlu vasıf, ülkücü ise en şuurlu varlıktır. Türk milleti yenilmeyecek, Türk devleti yıkılmayacaktır.

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL