AÇIK LİSE VE ORTAOKULU`NDA YENİ KAYIT FIRSATI

AÇIK LİSE VE ORTAOKULU`NDA YENİ KAYIT FIRSATI

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi`nden yapılan açıklamada açık lise ve ortaokulları için yeni kayıt duyurusu yapıldı.

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi`nden açık lise ve ortaokul kayıtlarına ilişkin açıklama geldi. Yeni kayıt ve kayıt yenileme konularındaki açıklamalar şöyle:

YENİ KAYIT AÇILDI

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman tarafından yapılan duyuruda, "İlköğretim/ortaokul mezunu olup e-okul`da kaydı olan öğrenciler ile Açık Öğretim Ortaokulu mezunu olan öğrenciler için, 15 Mart ile 19 Mart 2021 tarihleri arasında 2020/2. Dönem ilk (yeni) kayıt açılmıştır. "denildi.

KAYIT YENİLEME

Yine Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Akman, yaptığı açıklamada yeni dönem kayıtlarının otomatik olarak yapılacağını duyurdu. Açıklamada, "Bakanlık onayı doğrultusunda; 2020-2 Döneminde Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu? n da  kayıtlı olan tüm öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır. Açık öğretim sistemine girdiklerinde öğrenci bilgileri kısmında son aktiflik bilgisinin karşısında 2020-2 yazıyorsa, sistem tarafından durumu otomatik olarak güncellenmiştir." denildi. Ayrıca, 2020-2 dönemi Öğrencilerimizin bunun için herhangi bir işlem yapmalarına ve herhangi bir ücret ödemelerine gerek olmadığı bildirildi.

DERS SEÇME VE SINAVLAR

Akman`ın açıklamasında ders seçme, diploma işlemleri ve sınav tarihiyle ilgili olarak da şunlara yer verdi:

"2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Ders Seçme İşlemleri başlamış olup 19 Mart 2021 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir. 2020 ? 1 Döneminde mezun olan öğrencilerimiz, diplomalarını 25/03/2021 tarihinden itibaren kurumumuz açık öğretim bürosundan şahsen kimliklerini ibraz ederek alabilirler. 2020 / 2 dönem sınavları 25 Mart 2021 tarihinden itibaren Online yapılacaktır."

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU