CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, vatandaşlara CHP’ye üye olmaları çağrısında bulundu. Dönmez, video çekerek çağrıda bulunurken, CHP’den ‘Baba ocağı’ diye bahsetti.
“Değerli Çerkezköylü hemşerilerimiz, kuruluşun ve kurtuluşun partisi baba ocağı Cumhuriyet Halk Partisi’nden herkesi saygıyla selamlıyorum. “ diyerek sözlerine başlayan Dönmez, şunları kaydetti:
“Değerli Çerkezköylü hemşerilerimiz, kuruluşun ve kurtuluşun partisi, baba ocağı Cumhuriyet Halk Partisi’nden herekse saygıyla selamlıyorum. Herkesin bildiği gibi, Cumhuriyet tarihimizde bir devrime imza atılma sürecini yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı adayımızı hep birlikte ön seçimle belirleyeceğiz. Ülkemizde yaşanan hukuksuzluklardan, yoksulluklardan, yolsuzluktan ve ekonomik sıkıntıdan kurtulmak isteyen tüm yurttaşlarımızı Cumhuriyet Halk Partisi’ne, baba ocağına üye olmaya davet ediyoruz. Gençlerimizin geleceğinin karartılmadığı, emekçimizin hakkını aldığı, emeklilerimizin insanca ve haysiyetle yaşayabildiği, kadınlarımızın güven ve huzurla yaşayabildiği bir ülkeyi hep beraber inşa etmek, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olmak için tüm yurttaşlarımızı Cumhuriyet Halk Partisi’ne, baba ocağına üye olmaya davet ediyoruz. Ya hep beraber ya hiçbirimiz.”