Politika

Politika Haberleri

AYFER DÖNMEZ MAZBATASINI ALDI

AYFER DÖNMEZ MAZBATASINI ALDI

CHP İlçe Başkanlığı’na bir kez daha seçilen Ayfer Dönmez, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da katılımıyla İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Çerkezköy İlçe Başkanlığı 38. Olağan İlçe Kongresi’nde bir kez daha  İlçe Başkanlığı’na seçilen Ayfer Dönmez, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte bugün öğlenden sonra İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. 

Saat 13.00’da Çerkezköy Adliyesi’ne giden Ayfer Dönmez, mazbatasını Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu yetkilisi Bilal Katırcı’nın elinden aldı.  Mazbatasını aldıktan sonra Çerkezköy Adliye binası önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez “Bugün mazbatamızı aldık ve çok mutluyuz. 38. Olağan Kongremizde bize destek veren tüm delegelerimize teşekkür ediyoruz. Güzel bir yarıştan çıktık. Şimdi kongrede söylediğim gibi ekip arkadaşlarımız ile çoğalarak hep beraber sahalara inme vaktidir. Önümüzde yerel seçimler var. Hedefimiz Çerkezköy’de yeniden iktidar olmaktır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tekirdağ, Çerkezköy ve ülkemiz için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu. 

 



Anahtar Kelimeler: AYFER DÖNMEZ MAZBATASINI

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI