ÇERKEZKÖY`DE AYAK TENİS TURNUVASI...

ÇERKEZKÖY`DE AYAK TENİS TURNUVASI...

Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir sportif etkinliklere ara verilirken Çerkezköy Belediyesi, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak katılım sağlanabilecek Ayak Tenisi Turnuvası düzenleyecek.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun süredir ara verdiği sportif faaliyetlerine, 4-5 Temmuz 2020 tarihlerinde gerçekleştireceği Ayak Tenisi Turnuvası ile yeniden başlayacak.

BAŞVURU TARİHLERİ 15-26 HAZİRAN

Çerkezköy Belediyesi 1. Ayak Tenisi Turnuvası kayıtlarının 15 Haziran Pazartesi günü başlayacağını belirtildi.  Ayak Tenisi Turnuvamız Genel (19 Yaş ve Üzeri) kategoride gerçekleştirilecek. Takımların çiftler olarak mücadele edeceği turnuvaya katılmak isteyen vatandaşlar, 26 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masası?na müracaat edebilecek.

KATILIM OLMASI HALİNDE KADINLAR KATEGORİSİ DE AÇILABİLİR

Belediye  Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Ayak Tenisi Turnuvası?nda, katılım olması halinde kadınlar için de kategori açılabileceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, ?Takımlarımız 2 asil ve 1 yedek oyuncudan oluşacak. Maçlar 3 set üzerinden oynanacak olup, bir sette 11 sayı alan takım, o seti kazanmış sayılacak. 3 setten 2?sinin kazanan takım, rakibini elemiş olacak? dedi.

DERECEYE GİRENLERE KUPA VE MADALYA VERİLECEK

Her takımın kendi forma rengini belirlemesi gerektiğini kaydeden Başkan Akay, ?Kartal Tepe Piknik Alanı Güreş Sahası?nda yapılacak olan turnuvamıza katılım ücretsizdir. Turnuvada dereceye giren takımlarımıza kupa ve madalya takdim edilecektir? hatırlatması yaparken tüm sporseverleri 1. Çerkezköy Belediyesi Ayak Tenisi Turnuvası?na katılmaya davet etti.

 



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI