Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ATATÜRK EN SEVDİĞİ ŞARKILAR İLE ANILDI

ATATÜRK EN SEVDİĞİ ŞARKILAR İLE ANILDI

Atatürk’ün en sevdiği şarkılar, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde seslendirildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yıldönümü nedeniyle Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programında Atatürk’ün en sevdiği şarkılar seslendirildi.

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen anma programında sanatçılar Emine Özata ve Salih Demirci, Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği şarkıları “Belgesel Tadında Konser” adlı programda seslendirdiler.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI KATILDI

Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılarının seslendirildiği konsere Çerkezköy Belediye Başkanvekili Bulut Becerik, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Levent Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

SANATÇILARA ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Konser sonrası sanatçılar Emine Özata ve Salih Demirci’ye çiçek takdim ederek teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Bulut Becerik, “Bize bu güzel akşamı yaşatan sanatçılarımıza ve tüm ekibe teşekkür ederim. Bizlere çok güzel bir gece yaşattınız. Bu vesile ile Ulusumuzun kurtarıcısı ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, sevgi, rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.



Anahtar Kelimeler: ATATÜRK SEVDİĞİ ŞARKILAR ANILDI

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ