Politika

Politika Haberleri

ATAM HER DAİM KALBİMİZDESİN!

ATAM HER DAİM KALBİMİZDESİN!

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, 10 Kasım Atatürk’ün vefatının yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

BBP (Büyük Birlik Partisi) Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, 10 Kasım nedeniyle yayımladığı mesajında, Atatürk için “Dünyanın yüzyıldır tartışmasız kabul ettiği deha büyük lider, Allah’ın Türk Milleti’ne bahşettiği büyük kurtarıcıdır.”dedi.

İlçe Başkanı Diler mesajında şunlara yer verdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 83. ölüm yıldönümünde Türk Milleti olarak bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız. Tüm hayatını ülkesine ve milletine adayan Ulu Önder Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.

ATATÜRK’ÜN GÖSTERDİĞİ İSTİKAMET DOĞRULTUSUNDA İLERLEYECEĞİZ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük ideali, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı. Bizler de Atatürk'ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi bütün değerleriyle yaşatıp, geliştirip gelecek nesillere devredeceğiz ve onlar da aynı azim ve kararlılıkla bu yolda mücadele vereceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle 10 Kasım 1938 günü ebediyete uğurladığımız 83.yılında Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, tüm şehitlerimizi.  rahmet ve minnetle anıyorum. Atam sen her daim  kalbimizdesin!”



Anahtar Kelimeler: KALBİMİZDESİN!

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!