ATAK KOZMETİK BEAUTYWORLD MİDDLE EAST DUBAİ?DE

ATAK KOZMETİK BEAUTYWORLD MİDDLE EAST DUBAİ?DE

Türkiye`nin ihracat şampiyonlarından olan Atak Farma Kozmetik Dubai`de 5-7 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Beautyworld Middle East`in 25?incisi?ne katılarak ürünlerini tüketiciyle buluşturdu.

Güzellik endüstrisi için dünyanın en büyük uluslararası ticaret fuarı Beautyworld Middle East 5-7 Ekim tarihleri ??arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi`nde açıldı. Türkiye`nin ihracat şampiyonlarından olan Atak Farma Kozmetik (Cosmetıcs) Dubai fabrikasındaki ürünleriyle fuara katılarak, tüketiciyle buluştu.

Beautyworld Middle East`in 25.`si 5 - 7 Ekim 2021 tarihleri ??arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi`nde gerçekleşiyor. Fuar, 52 ülkeden ve 17 özel ülke katılımcılarına ev sahipliği yapıyor.  ?Yeniden düşün, yeniden icat et, yeniden keşfedin? sloganıyla devam eden uluslararası fuara, Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi`ndeki (ÇOSB) fabrikasından 7 kıtada, 60 ülkede ürünleri tüketilen Çetin Group kuruluşlarından Atak Farma Kozmetik?te katılıyor. Dubai?deki fabrikasının ürünlerini fuarda görücüye çıkaran Atak Kozmetik Genel Müdürü Gabi Saul, bizzat ziyaretçilerle ilgileniyor. Atak Kozmetik, parfüm, deodorant, saç spreyi, saç köpüğü, traş losyonu, traş köpüğü, roll-on, çocuk parfümü, oda spreyi ve vücut losyonu vb. ürünler üretiyor.

Bu arada, Beautyworld Middle East, Orta Doğu`daki güzellik ve sağlıklı yaşam ürünleri, kokuları ve güzellik aksesuarları için en büyük uluslararası fuar ve dünya çapında önde gelen güzellik fuarlarından biri olarak kabul ediliyor.



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?