ASLAN İLE FARE ÇERKEZKÖYLÜ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

ASLAN İLE FARE ÇERKEZKÖYLÜ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Çerkezköy Belediyesi’nin Ocak ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde ‘Aslan ve Fare’ isimli çocuk tiyatrosu yarıyıl tatiline çıkan küçük öğrencilerle buluşturdu.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk yarısının sona ermesi nedeni ile Çerkezköy Belediyesi tarafından minik öğrencilere yönelik tiyatro etkinliği düzenlendi. 21 Ocak Cumartesi günü Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Aslan ve Fare’ isimli çocuk tiyatrosunu Çerkezköylü çocuklar ile buluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “İki seans halinde çocuklarımız ile buluşan çocuk tiyatrosuna ilgi son derece yüksekti. Yorucu bir eğitim ve öğretim dönemini tamamlayan çocuklarımız ‘Aslan ve Fare’ isimli oyunla bir dönemin yorgunluğunu attılar” dedi.

Tiyatroyu izlemeye gelen çocuklar ile de bol bol anı fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yarıyıl tatilinin tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Geleceğimizin teminatı yavrularımız tatilde bol bol dinlenip, çeşitli aktiviteler yapsınlar, fırsat buldukça kitap okusunlar. Tüm çocuklarımız keyifli ve bol bol dinlenebilecekleri bir tatil geçirsinler” ifadelerini kullandı.

ASLAN VE FARE OYUNUNU KEYİFLE İZLEDİLER

Cumartesi günü saat 13.00 ve 15.00’da çocuklar için sahnelenen ‘Aslan ile Fare’ isimli oyun, usta tiyatrocu Tarık Şerbetçioğlu tarafından kaleme alındı. Tek perde olan oyunda Gönül Acar, Deniz Salman, Sevda Yıldırım, Dilara Tabak rol aldı. Oyunun konusu: Kurnaz Tilki Tekdiş’in Ormanlar Kralı Aslanı zor duruma düşürecek bir planı vardır. Bu planı bozacak olan da sevimli Fare Kemirik’tir. Bazen en işe yaramaz diye kenara itilen birinin bile yeri geldiğinde çok kıymetli olacağını anlatan, hayvanlar arasında geçen eğlenceli, eğlendirirken öğreten, şarkılı, danslı tek perdelik bir çocuk tiyatrosu.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM