ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ`NDEN GAZETEMİZE AMBARGO

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ`NDEN GAZETEMİZE AMBARGO

Son dönemlerde yaptığı haberlerle Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ı rahatsız eden Trakya Flaş Haber Gazetesi`ne ambargo geldi!

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin objektif gazeteciliğini yandaşlık yapmadığı için kaldıramadı. Başkan Akay`ın talimatı ile bugün yayınlanan gazetemiz Çerkezköy Belediyesi`ne sokulmadı.

AKAY`DAN BELEDİYEYE SOKMAYIN TALİMATI

CHP`li Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Trakya Flaş Haber Gazetesi`ne ambargo uygulamaya başladı. Gazetemizin son sayını belediyeye sokturmayan Akay`ın, belediye personeline talimat verdiği ortaya çıktı. Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin bugün yayınlanan 22. sayısını Çerkezköy Belediyesi`ne teslim etmek için giden dağıtım personelimiz, Belediye girişindeki danışma bankosunda görevli zabıta memurları tarafından geri çevrildi. Zabıta görevlileri, her zamanki gibi 10 adet gazeteyi teslim etmek isterken, "Trakya Flaş Haber Gazetesi belediyeye sokulmaması için talimat aldık. Artık bize getirmeyin." cevabını alarak geri döndü.

 



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ