AMA KAFAMIZ NASIL GÜZEL SÖZÜYLE TANINMIŞTI, CESEDİ BULUNDU

AMA KAFAMIZ NASIL GÜZEL SÖZÜYLE TANINMIŞTI, CESEDİ BULUNDU

Geçen yıl 15 Temmuz’dan itibaren kendisinden haber alınamayan Yunus Dönertaş’ın, 8 ay sonra cesedi bulundu

En son Çorlu Devlet Hastanesi’nden çıkış kayıtları bulunan Yunus Dönertaş’tan 15 Temmuz 2021 tarihinden itibaren haber alınamıyordu. Polise kayıp başvurusu yapan abi Mahmut Dönertaş, kardeşinden üç aydan fazla süredir haber alamadıklarını belirterek, hayatından endişe ettiklerini söylemişti. Geçen hafta Yunus Dönertaş’ın cesedi bulundu.

Geçen sene Çorlu Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Yunus Dönertaş, hastaneden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamamıştı. Geçen sene kasım ayında Trakya Flaş Haber’e konuşan abi Mahmut Dönertaş, 15 Temmuz 2021 tarihinde en son hastaneden çıktığına ilişkin kayıt mevcut olduğunu söylediği kardeşinden o günden beri haber alamadıklarını anlatmıştı. O günden sonra polise kayıp başvurusu yapan Dönertaş ailesi, beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta polisten gelen haberle, yıkılan aile Yunus Dönertaş’ın öldüğünü öğrendi. Abi Mahmut Dönertaş, Çorlu Devlet Hastanesi’nin arkasında bir yerde cesedinin bulunduğu kardeşiyle ilgili DNA testi verdiklerini belirterek, “DNA testi sonuçları geldi. Ceset kardeşime aitmiş. Başımız sağolsun.”dedi.

Bu arada, Abi Mahmut Dönertaş, 8 ay sonra cesedi bulunan Yunus Dönertaş’ın ölümüne ilişkin herhangi bir bilgi olmadığını belirtirken, “Ölüm raporunda sadece bulaşıcı olmayan hastalık yazıyor. Başka bir şey bilmiyoruz.”dedi.

RENKLİ KİŞİLİĞİ İLE SOSYAL MEDYADA TANINMIŞTI

Öte yandan Yunus Dönertaş, renkli kişiliği ile sosyal medyada da epeyce tanınır hale gelmişti. 2017 yılında çekilen sarı mikrofon adlı bir programda yaptığı konuşmada sosyal medyada adını duyuran Yunus Dönertaş, “Ama kafamız nasıl güzel” adıyla yaygınlaşan video ile biliniyordu.

 

 



İŞTE BÜYÜKŞEHİR’İN BAYRAMDAKİ HİZMET BİLANÇOSU

ENGELLİYE YENİ ENGEL GETİREN VERGİ PAKETİ KABUL EDİLEMEZ!

TEKİRDAĞ BAROSU’NDA BAYRAMLAŞMA

JANDARMA KAYBOLAN KOYUNLARI DRON İLE BULDU

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ VE BAKANLAR, KIRKPINAR’A DAVET EDİLDİ