HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ALIŞVERİŞ ÇILGINLIĞI KORONA VİRÜS KORKUSUNU YENDİ!

ALIŞVERİŞ ÇILGINLIĞI KORONA VİRÜS KORKUSUNU YENDİ!

Çerkezköy`de korona virüs tedbirleri kapsamında 17 gün sürecek olan kısıtlama öncesinde alışveriş merkezleri önünde kuyruğa giren vatandaşlar, şaşkınlık yarattı.

Dünyayı kasıp kavuran korona virüs (Kovid19) salgını Çerkezköy`de vatandaşları alışveriş isteğinden vazgeçirmedi. 17 günlük `Tam kapanma` öncesinde vatandaşlar, alışveriş merkezinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Son aylarda Türkiye`de artış gösteren korona virüs salgını nedeniyle ülke genelinde 17 günlük `Tam kapanma` uygulanmaya başlamayacak. Bu akşam (29 Nisan Perşembe) saat 19.00`da başlayan ve 17 Mayıs sabah 05.00`a kadar sürecek olan sokağa çıkma yasağı öncesinde alışveriş merkezleri önünde oluşan kuyruklar dikkat çekti.

Bugün Çerkezköy`de bir alışveriş merkezi gün boyunca kaldırımlara taşan müşterileri ağırladı. Bu arada korona virüs tedbirleri kapsamında fiziki mesafede bu kuyruklarda vatandaşlar tarafından ihlal edildi. Çevreden geçen bazı vatandaşlar ise Ramazan Bayramı öncesine denk gelen alışverişin, sokağa çıkma yasağı nedeniyle anlamsız olduğunu savundu.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI