ALPLER CENK MEYDANI`NDA BÖYLE TERLEMEMİŞTİ

ALPLER CENK MEYDANI`NDA BÖYLE TERLEMEMİŞTİ

Çerkezköy Belediyesi Veliköy Düğün Salonu`nda havaların ısınmasıyla birlikte, sıcaklık sorun olmaya başladı. Her tarafa klima konulmasına rağmen yetersiz gelmesi, şikayetlere neden oluyor!

Tekirdağ Çerkezköy`de ilk kez bir sünnet düğününde kıyafetleriyle boy gösteren Bilecik`in Söğüt ilçesinden gelen Alp`ler, Veliköy Düğün Salonu`nda ter üstüne ter attı! Düğün salonunda yaz aylarının gelmesiyle birlikte havalandırma sorunu yaşanıyor.

Çerkezköy Belediyesi Veliköy Düğün Salonu, geniş ve modern yapısıyla tercih edilmesine rağmen şu günlerde havalandırma sorunu yaşanıyor. Düğünlerin aranılan mekanı haline gelen Veliköy Düğün Salonu`nda her köşe başına klima koyulmasına rağmen, davetliler sıcaklıktan şikayet ediyor. Son olarak Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş`ün oğlu Muhammed Esat`ın sünnet düğününde davetliler sıcaktan yerinde duramadı. Takı törenine katılan davetliler kısa sürede düğün salonundan ayrılmanın yolunu aradı.

ALPLER TER ÜSTÜNE TER ATTI

Salonda uzun süre kalmak zorunda kalanlarda sık sık yüzlerindeki teri silmek zorunda kaldığı sünnet düğününde, en uzun süre kalanlardan biri de Alpler oldu. Sünnet düğünü için Bilecik Söğüt`ten özel olarak gelen eski Türk savaşçıları `Alp`lerin kostümleriyle sünnet otağının başında saatlerce bekleyen dört kişi ellerine aldıkları mendile sık sık yüzlerindeki teri sildi.

Veliköy Düğün Salonu`nda düzenlenen etkinlik ve düğün törenlerine katılanlardan bazıları da bu durumdan şikayetçi olarak, "Çok güzel bir düğün salonu yapılmış ama çok sıcak. Havalandırma yetersiz. Düğün Salonu`nda insanların oynayacağını da düşünürseniz, bu sıcakta zor. Yetkililer, bu duruma bir çözüm bulmalı. "diye tavsiyede bulundu.



Anahtar Kelimeler: