Politika

Politika Haberleri

ALİ ÇOLAK İSTİFA ETTİ

ALİ ÇOLAK İSTİFA ETTİ

AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkanlığına soyunan Dr. Ali Çolak, partideki yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

Yaklaşan yerle seçimler öncesinde siyasetteki hareketlilik hızlanmaya başladı. AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Çolak, partideki görevinden istifa ederek, belediye başkan aday adaylığına müracaat ettiği öğrenildi.

SAHADAKİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Uzun bir süredir sahada çalışmalara başlayan AK Partili Dr. Ali Çolak, Çerkezköy Belediye Başkanlığı için kolları sıvadı. Dr. Ali Çolak’ın bugün AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi. Belediye Başkan Aday Adaylığı için parti yönetiminden istifa eden Dr. Ali Çolak’ın önümüzdeki günlerde düzenleyeceği bir toplantıyla resmen Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığını açıklaması bekleniyor.

Bu arada Dr. Ali Çolak, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği’nden belediye başkan aday adaylığı için istifasını veren ilk yönetim kurulu üyesi oldu.

Öte yandan sahadaki ziyaretlerine hız veren Dr. Ali Çolak’ın esnaf ve vatandaşlarla buluşmaları da devam ediyor. Ali Çolak, ‘Yeniden Çerkezköy’ sloganıyla belediye başkan aday adaylığı sürecinde destek istiyor.



Anahtar Kelimeler: ÇOLAK İSTİFA

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!