ÇERKEZKÖY`DE MEMLEKET PARTİSİ KONGRESİNİ YAPTI

ÇERKEZKÖY`DE MEMLEKET PARTİSİ KONGRESİNİ YAPTI

Kurucu İlçe Başkanı Ali Çalışkan, Memleket Partisi 1. Olağan Kongresi`nde üyelerin tamamını oylarını alarak Çerkezköy İlçe Başkanı oldu.

Muharrem İnce tarafından kurulan ve Çerkezköy?de yapılanmasını tamamlayan Memleket Partisi 1. Olağan kongresini yaptı. Teşkilat binasında yapılan oylamada üyelerin tamamının oyunu alan Ali Çalışkan Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı oldu.

Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin?in de katılımıyla yapılan kongre teşkilat binasında üyelerin katılımıyla yapıldı. Yapılan oylamanın ardından  delegenin  tamamını oylarını alan Ali Çalışkan  Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı  oldu.

?SİYASETİN BELİRLİ KADEMELERİNDE GÖREV YAPTIM?

Yıllardır siyasetin içinde var olduğunu söyleyen Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Çalışkan kongrenin ardından yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: ?Memleket partisi Çerkezköy ilçe teşkilatı olarak ilk kongremizi yapmış bulunmaktayız. Öncelikle bu kongrenin tüm Çerkezköy halkına Türkiye adına hayırlı olmasını diliyorum. Evet yıllardır siyasetin içinde yer aldım, siyasetin belirli kademelerinde görev yaptım. Gerek mahalle teşkilatlarında görev aldım, gerektiğinde afiş ve pankart astım, gerektiğinde de ilçe binasında çay  yaptım. Bu nedenle siyasetin bana vermiş olduğun gelişmelerden dolayı artık ben de Çerkezköy`e adına neler yapabilirim diye düşündüğümde genel merkezin ve il başkanımın daveti üzerine memleket partisine katıldım. Çerkezköy`de siyasetin eksik olduğu bu dönemlerde Çerkezköy halkının sesi olacağımızdan aynı zamanda Çerkezköy`de yapılan her hizmetin her işin takipçisi olacağımızdan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın. Bu nedenle yola çıkmış olduğumuz yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Çerkezköy`de çok daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce`nin de dediği gibi başaracağız!"

ALİ BAŞKANIN YÖNETİMİ 

Bu arada, Memleket Partisi Çerkezköy İlçe yönetimi, Taner Barım, Kübra Özer, Musa Kavlak, Osman Yıldırım, Bedirhan Tanıyan, Zeki Emirhan İğdeli, Funda Özer, Reis Atay, Emine Sağıncı, Oğuz Çelik, Fırat Aydınlı, Tacettin Çiftçi, Onur Tokgöz, Fatih Aktaş, İdris Turan?dan oluşuyor.

 



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK