ALEVİ DEDESİ BOZTEPE'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

ALEVİ DEDESİ BOZTEPE

Çerkezköy Ehli Beyt Dergahı'nda düzenlenen geleneksel iftar programına Çerkezköy ve Kapaklı'dan yoğun katılım sağlandı.

Çerkezköy Ehli Beyt Dergahı'nda düzenlenen geleneksel iftar programına Çerkezköy ve Kapaklı'dan yoğun katılım sağlandı. Programa Çerkezköy'ün önde gelen isimleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. İftar sonrası Alevi Dedesi Sinan Boztepe tarafından yapılan konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi.

Çerkezköy Ehli Beyt Dergahı'nda düzenlenen geleneksel iftar programına Çerkezköy ve Kapaklı'dan yoğun katılım sağlandı. İftar yemeğinin ardından gerçekleştirilen kısa konuşmada Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı Dedesi Sinan Boztepe, programa katılamayan İlçe Kaymakamı Nazmi Günlü'nün selamlarını iletti ve programa katılanlara teşekkür etti. Programın hazırlanmasında emeği geçen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a da teşekkür edildi. Boztepe konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, ayrılık ve gayrılık gösterilmemesi, düşmanlara fırsat verilmemesi dileğinde bulundu. 

Programa, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş,  MHP Tekirdağ Milletvekili 1. Sıra Adayı İlker Yücel, Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Mehmet Çakı ve Filtekin Şen, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Aydın,  Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysel Karakoç, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz ve  çok sayıda vatandaş katıldı.



KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ