ALBAYRAK: YOL YAPIMINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

ALBAYRAK: YOL YAPIMINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Tekirdağ genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2022 faaliyet programı kapsamında, mesai mefhumu gözetmeden yol yapım, onarım ve bakım çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Şarköy ilçesinin Tepeköy Mahallesinde başlatılan sathi kaplama yol yapım çalışmaları tamamlandı. Ayrıca Kapaklı ilçesi Yanıkağıl Mahallesi ile Ergene ilçesinin Velimeşe
Mahallesi arası bağlantı yolunda SSB beton yol çalışmaları başladı. Yol en yakın zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak yol yapım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım konforunu arttırmak ve trafikte güvenli bir şekilde hareket ettirmek amacıyla diğer  lçelerimizde de yol yapım çalışmalarına devam edeceğiz. Çalışmaları tamamladığımız yolumuzun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.



Anahtar Kelimeler: ALBAYRAK: YAPIMINA BÜYÜK VERİYORUZ
Yorum Yazın

YANIKAĞIL MEZARLIĞI YENİDEN DÜZENLENEREK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN ANKARA’DA GÜÇLÜ SAVUNMA NÖBETİ

TEKİRDAĞ, KARADENİZ BÖLGESİNİ AFETLERE KARŞI BİRLEŞTİRİYOR

TEKİRDAĞ’DAKİ HAYRABOLU GÖLETİ’NDE SU SEVİYESİ CİDDİ ORANDA DÜŞTÜ

TEKİRDAĞ BAROSU: ALTAYLI KARARI ÖLÇÜLÜLÜK VE ADİL YARGILANMA İLKELERİNİ ZEDELİYOR