AKSU’DAN SANAYİ SİTESİ ESNAFINA DESTEK

AKSU’DAN SANAYİ SİTESİ ESNAFINA DESTEK

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Necati Aksu, sanayi sitesi esnafının hafta sonunda Trakya Flaş Haber’de yayımlanan söyleşideki taleplerine destek vererek, yeni sanayi sitesi için siyasilere çağrıda bulundu.

Trakya Flaş Haber gazetesinde hafta sonu yayımlanan Sınırlı Sorumlu Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tevrat Kocaoğlu ve Yardımcısı Ahmet Kadak söyleşisi haftanın gündemi oldu… Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Necati Aksu, sanayi esnafına destek vererek, Bakanlık’ta bekleyen yeni sanayi sitesi projesinin biran önce hayata geçmesi için siyasilerin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.

KOOPERATİF BAŞKANININ ÇAĞRISINA DESTEK OLDU

Hafta sonunda Trakya Flaş Haber Gazetesi’nden arkadaşımız Feriz Sefa Demirdögen’in sanayi esnafının sorunlarını dinlediği ve Sınırlı Sorumlu Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tevrat Kocaoğlu ile Yardımcısı Ahmet Kadak’ın konuştuğu söyleşi, ses getirdi. Söyleşide Kocaoğlu ve Kadak, Pınarça yolu üzerinde tespit edilen yeni sanayi sitesinin bir an önce açılması için siyasilerin destek vermesini istemişti. Sanayi esnafı hep bir ağızdan yeni sanayi sitesi için siyasilere çağrıda bulunurken, sanayi esnafına destek olan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Yardımcısı Necati Aksu, “Kooperatif başkanımızın yönetiminin de dediği gibi siyasetçilerimizin bu konuyla ilgili bir an önce ilgilenilmesini rica ediyoruz.” dedi.

“YENİ NESİL SANAYİ SİTESİ SON DERECE ÖNEMLİ”

Aksu, yaptığı değerlendirmede, “Esnafımızın işlerini daha iyi bir şekilde büyütmeleri ve daha modern geniş bir sanayide işlerini devam ettirmeleri işlerini büyütmeye fırsat verecek hem de ilçemizin büyümesine fırsat verecektir. O yüzden yeni nesil ve modern bir sanayinin Çerkezköy e yapılması son derece önemlidir.” dedi.

SİYASETÇİLERDEN HABER BEKLEMEKTEDİR

Aksu, siyasilere çağrıda bulunurken şunları kaydetti: “Yeni nesil sanayi sitesi ile ilgili bütün resmî evrak işlerini bitiren Çerkezköy Belediye Başkanı, esnaf odası ve sanayi kooperatifi bakanlıktan ve siyasetçilerden haber beklemektedir. Mevcut sanayi esnafımızın sıkıntısı bir yana bina altlarındaki sanayi esnafımızın bina sakinleri ile sıkıntısı ilçemizin ciddi bir sorunu haline gelmiştir. Kooperatif başkanımızın yönetiminin de dediği gibi siyasetçilerimizin bu konuyla ilgili bir an önce ilgilenmesini rica ediyoruz.”

 



Anahtar Kelimeler: SANAYİ SİTESİ ESNAFINA DESTEK

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI