AKAY BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞDI

AKAY BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞDI

Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, herkese iyi bayramlar temennisinde bulundu.

28 Haziran Çarşamba günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi'nde Bayramlaşma Programı düzenlendi.

HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR
Bayramlaşma programına katılan Belediye Başkanı Vahap Akay, 28 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan Kurban Bayramı'nın Çerkezköy’e, Tekirdağ’a, Türkiye’ye, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve esenlik getirmesini temenni ederek, "Çerkezköy Belediyesi çalışanları olarak sizlerin Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte nice bayramlara sağlık, mutluluk ve esenlik içerisinde ulaşmanızı temenni ediyorum. Herkese iyi bayramlar temennisinde bulunuyorum" ifadelerini kullandı.
Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen bayramlaşma programına Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Levent Yıldırım ve Esengül Güven ile birim müdürleri ve Belediye çalışanları katıldı.



Anahtar Kelimeler: BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞDI

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM