AK PARTİLİLER KONGRE ÖNCESİ TOPLANDI

AK PARTİLİLER KONGRE ÖNCESİ TOPLANDI

26 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirecekleri 8’inci Olağan Kongre öncesi delegelerle bir araya gelen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, “Yeni bir sayfa açalım” dedi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı 26 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceği kongre öncesinde delegeleri bir araya getirdi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı delegelere yönelik lunchbox’ta akşam yemeği verdi. Yemek öncesi konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, “Bugün geçmişten bu güne kadar hem delege olan arkadaşlarımız hem bu davaya hizmet eden birbirinden kıymetli siz abilerim, ablalarım, kardeşlerim gönül istedi ki bir araya gelelim. Bugün bu yüzden hep birlikte, bir aradayız. 8’inci Olağan Kongremiz öncesinde hep birlikte bir kaynaşma, geçmişten buraya kadar belki bir kırgınlık, belki bir üzgünlük, belki geçmişe yönelik bir soğukluk vardır. İstiyoruz ki birbirimize en ihtiyaç olduğumuz bu günlerde, birbirimizle kaynaşalım. Geçmişin üzerine bir sünger çekip yeniden bir sayfa açalım.  Teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Azbay, 26 Ekim 2024 cumartesi günü yapılacak kongrenin saat 13.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde olacağını belirterek davette bulundu.  

Azbay’ın ardından AK Parti önceki dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’da kısa bir konuşma yaparak, “Şimdiden başkanımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Nasip olursa cumartesi günü hep birlikte orada olacağız.” dedi.

Son olarak AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Ömer Polat, bir konuşma yaparak, Çerkezköy’den övgüyle bahsetti. Polat, “Çerkezköy’e yakışan bu. Her gelişimizde Çerkezköy bizim ağzımızı açıkta bırakıyor. Bütün ilçelerdeki organizasyonlar bir tarafa Çerkezköy bir tarafa. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gece gündüz durmuyor çalışıyor. Biz de onun yanında yol arkadaşıyız. Bu mutluluk bize başlı başına yetiyor. Bu mutluluğu devam ettireceğiz.” dedi. 

Akşam yemeğine, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, AK Parti 25-26’ıncı dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Ömer Polat, Çerkezköy önceki dönem Belediye Başkanı Ali Ertem, önceki dönem ilçe başkanları, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, parti teşkilatının üyeleri ve delegeler katıldı.

 



Anahtar Kelimeler: PARTİLİLER KONGRE ÖNCESİ TOPLANDI

ALMANYA’DA YATIRIM BİLGİLENDİRMESİ

ÇTSO BAŞKANI ÇETİN’DEN FUARA KATILAN ÜYELERE ZİYARET

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA “KOBİ’LERE YÖNELİK PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ” DÜZENLENDİ

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK