AK PARTİLİ ÖĞE’DEN BAYRAM MESAİSİ

AK PARTİLİ ÖĞE’DEN BAYRAM MESAİSİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, Ramazan Bayramı’nda bir dizi ziyarette bulunarak hemşeri derneklerinin başkan ve yöneticileriyle bir araya gelip üyelerle görüştü.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine doğru hareketli bir kampanya yürüten AK Parti Tekirdağ 5. sıra milletvekili adayı Abdullah Öğe, Ramazan Bayramı’nda çeşitli dernekleri ziyaret ederek, üyeleriyle bir araya geldi. 

AK Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, 14 Mayıs’a gidilirken, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim öncesi, seçmene ‘Türkiye Yüzyılı’ mesajı veren AK Partili Abdullah Öğe, Çerkezköy’de çalışmalarda bulundu. Çerkezköy UMAY Arama Kurtarma Derneği’ni ziyaret eden Öğe, burada aynı zamanda Tekirdağ Sivaslılar Derneği Başkanı da olan Mustafa Tokgöz ve yönetimi ile bir araya geldi. 14 Mayıs seçiminin önemine değinen Öğe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilirken ikinci tura bırakılmaması gerektiğini bu yüzden tam destek beklediklerini söyledi. Öğe daha sonra Kızılpınar Uluslararası Kongrat Derneği’nin bayramlaşma programına katıldı. Kızılpınar’da esnaf ve vatandaş ziyaretleri de yapan Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, Ramazan Bayramı tebriklerinde bulundu. 

Milletvekili adayı Öğe daha sonra Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek burada Tokatlılarla bir araya geldi. 14 Mayıs seçimleri için destek isteyen Abdullah Öğe, dernek üyelerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Milletveili Adayı Abdullah Öğe’ye ziyaretleri sırasında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 



Anahtar Kelimeler: PARTİLİ BAYRAM MESAİSİ

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI