AK PARTİLİ İÇLİ CAMİ DUVARLARININ GECE YIKILMASINI MANİDAR BULDUĞUNU SÖYLEDİ

AK PARTİLİ İÇLİ CAMİ DUVARLARININ GECE YIKILMASINI MANİDAR BULDUĞUNU SÖYLEDİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından Meydan Projesi kapsamında yıkılan Osmanlı Camisi’nin bahçe duvarlarıyla ilgili gece çalışma yapılmasına AK Partili Belediye Meclis Üyesi Adem İçli’den sosyal medya hesabından yorum geldi.

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adem İçli, Çerkezköy Belediyesi’nin Osmanlı Camisi’nin duvarlarını gece yıkmasına tepki gösterdi. İçli, Belediye’nin Atatürk Caddesi’ndeki çalışmalarıyla alakalı olarak defalarca gece çalışması yapılması söylemelerine karşın, gece çalışılmadığını ancak cami duvarlarının gece yıkılmasını manidar bulduğunu söyledi.

14 AY SONUNDA MANİDAR YIKIM!

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adem İçli, Osmanlı Camisi’nin bahçe duvarlarının yıkılmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gece çalışılmasını manidar bulduğunu söyledi. İçi, Atatürk Caddesi’nde yürütülen altyapı ve üst yapı çalışmalarıyla alakalı olarak çalışmaların bir an önce tamamlanması için birçok kez geceleri de çalışılması gerektiğini söylediklerini ama gece çalışması yapılmadığını söylerken, Osmanlı Camisi’nin duvarlarının gece yapılmasını manidar bulduğunu söyledi. İşte İçli’nin o paylaşımı:

“Çerkezköy Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi’nde yürütülen altyapı ve üst yapı çalışmaları 14 ayda tamamlanacak denilmesine rağmen, bugün 16 ay oldu hala tamamlanamadı. Bu süre içerisinde defalarca gece çalışması da yapılması gerektiğini söyledik. Esnafın mağduriyetinin önüne geçilmesi için, bir an önce bu çalışmaların tamamlanması için, ekiplerin geceleri de çalışması gerektiğini ısrarla söylememize rağmen gece çalışması yapılmadı. Bugün gelinen noktada Meydan Projesi kapsamında Osmanlı Camisi’nin duvarlarının yıkılması işi gece yapıldığını gördük. Camiye gelince gece çalışmanın bir manası var mı merak ettim? "

MANİDAR BULDUM!

 Paylaşımıyla ilgili olarak telefonla ulaştığımız Belediye Meclis Üyesi Adem İçli, caminin duvarlarının yıkılmasına karşı olmadığını belirterek, “Belediye bir meydan düzenlemesi yapıyor. Duvarları kaldırılarak belki daha güzel bir meydan oluşturulacak. Ben şahsen duvarlar kaldırılsın ya da kaldırılmasın tarafında değilim. Sadece çok uzayan altyapı çalışmalarının, ki 14 ayda bitecek denilmişti daha neredeyse yarısı bitmedi ama 14 ay bitti. Bu süre içerisinde belediyenin bırakın geceyi gündüz bile çalıştığını az gördük. Gece çalışması patlayan su borularıyla ilgili yapılan çalışmalar dışında hiç yapılmadı. Ama bugün caminin duvarlarının gece yıkılmasını görünce, manidar buldum. Bence izaha muhtaç. Buna dikkat çekmek istedim.” açıklamalarında bulundu.



CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR