AK PARTİLİ İÇLİ: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN AKLA ZİYAN İŞ!

AK PARTİLİ İÇLİ: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN AKLA ZİYAN İŞ!

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adem İçli, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi’ndeki refüjde bulunan ağaçların sökülerek, yerine fidan dikilmesine tepki gösterdi.

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adem İçli’nin dün yaptığı sosyal medya paylaşımı, gündem oldu. Onlarca yorum alan paylaşımda İçli, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki refüjde bulunan ağaçların sökülerek, yerine fidan dikilmesini eleştirdi.

AK Partili Adem İçli, kendine ait sosyal medya hesabından Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi’ndeki ağaçların Büyükşehir Belediyesi tarafından sökülerek yerlerine fidan dikilmesini eleştirdi. “Büyükşehir Belediyesi’nden akla ziyan iş” başlığını verdiği paylaşımında 10-15 yıllık yemyeşil ağaçların kesilerek, yerlerine fidan dikilmesine tepki gösterdi. İçli, paylaşımında Cengiz Topel Caddesi’nin refüjünden sökülen ağaçlar ile yerlerine dikilen fidanların da fotoğraflarını paylaştı. İşte İçli’nin çok sayıda destek gören o paylaşımı:

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN AKLA ZİYAN İŞ!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy’de ağaç katliamı yapıldı. Çerkezköy Belediyesi, ilçedeki o güzelim, yemyeşil ağaçların köklerinden sökülmesine nasıl müsaade etti? Bu konuda Çerkezköy Belediyesi niye kayıtsız kaldı? Cengiz Topel Caddesi’nde 10 yıllık, 15 yıllık ağaçlar koparıldı, şimdi yerine fidan dikiliyor. Büyükşehir Belediyesi, yılların ağaçlarıyla, fidanlar arasında nasıl bir fayda mülahaza etti acaba? Bir 15 yıl da bu fidanların, büyüyüp, yeşermesini bekleyeceğiz. Böyle akla ziyan iş olur mu? Kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”

İçli’nin paylaşımın altına çok sayıda beğeni ve yorum yapılması dikkat çekti.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM