AK PARTİLİ AZBAY’DAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI MESAJI

AK PARTİLİ AZBAY’DAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI MESAJI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayarak, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, basın kuruluş ve mensuplarının sorumluluklarının bilinciyle hareket edeceklerine olan inancımla bütün basın çalışanlarına selâm ve muhabbetlerimi sunuyorum.”dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Azbay, mesajında şunları kaydetti:

KAMU HİZMETİ

“Hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı basın, demokrasinin yaşanmasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Gazetecilik ise, bir iş ve meslek olmakla birlikte aynı zamanda yapılan işin niteliği ve vasfı itibarıyla bir kamu hizmetidir. 

“ÇOK YÖNLÜ BİR MİSYONU İÇERMEKTEDİR”

Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteciler; vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi alma hakkını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.  Yansız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli bir yeri vardır. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir.

“10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren, artan bilgi kirliliği ve dezenformasyona karşı gazetecilerimizin mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadele takdire şayandır. Dünü bugüne taşıyan, dünyayı satırlara sığdıran, milletimizin sesi olmasının ötesinde kamuoyunun vicdanını temsil eden tüm basın emekçilerimizin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, basın kuruluş ve mensuplarının sorumluluklarının bilinciyle hareket edeceklerine olan inancımla bütün basın çalışanlarına selâm ve muhabbetlerimi sunuyorum.”



BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU