AK PARTİLİ AZBAY; “BAYRAMIMIZI VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA KUTLAYACAĞIZ”

AK PARTİLİ AZBAY; “BAYRAMIMIZI VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA KUTLAYACAĞIZ”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Bayramların birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu dile getiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay; “Yaklaşmak anlamına gelen kurban ibadeti, toplumsal hayatımızda da insanları birbirine yakınlaştıran, değerlerimizin yeniden hatırlanmasına vesile olan özel bir anlama sahiptir” dedi.

Azbay, mesajında şunları ifade etti. Değerli hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bizi biz yapan, necip milletimize has güzelliklerin, değerlerin zirveye ulaştığı bu özel günde, aramızdaki sevgi ve muhabbetin kat kat artması için bayramlar eşsiz fırsatımızdır. Yaklaşmak anlamına gelen kurban ibadeti, toplumsal hayatımızda da insanları birbirine yakınlaştıran, değerlerimizin yeniden hatırlanmasına vesile olan özel bir anlama sahiptir. Biz de AK Parti teşkilatları olarak bayramımızı, tarihimiz boyunca hiç kopmadığımız vatandaşlarımızın yanında kutlayacağız. Genel merkezimizin talimatları doğrultusunda bayram boyunca depremzedelerimizi, şehit ailelerimizi, şehit yakınlarımızı, gazilerimizi ve gazi yakınlarımız ile STK temsilcilerimiz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Gönlüne ve evine girilmedik vatandaş kalmayana dek ev ziyaretlerimiz devam edecek” dedi. Bayramda görev yapan kolluk kuvvetleri, sağlık çalışanları, itfaiye ve diğer nöbetçi kamu kurum ve kuruluşu görevlilerini de ziyaret edeceklerini belirten Azbay; “Birlik ve beraberliğimizi doya doya yaşayacağımız mübarek Kurban Bayramı’nda vatandaşlarımızla ve nöbetçi kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri ile bir arada olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.



BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU